Waarom heeft u een timmerman nodig?

Timmerman Hilversum

Wij proberen altijd uw mening te respecteren en te begrijpen met betrekking tot elke klus die wij in deze sector klaren, want het is tenslotte een zeer hechte zaak voor ons beiden. Misschien bent u een zeer enthousiaste planner en denkt u dat een timmerman in een traditionele oven altijd een veel betere optie is dan dat wij bij u in huis zijn. Dit is tot op zekere hoogte waar, maar wij slagen erin zoveel tijd te besparen bij traditionele klussen en ook bij traditionele methodes als u bereid bent gewoon achterover te leunen en ons het aanvullende werk te laten doen. Door een extra box mee te nemen en uw klus thuis te klaren, besparen wij veel meer tijd en is het voor u heel gemakkelijk.

Voor grote klussen, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een hele factuurkoppeling, sturen we nog steeds dezelfde afdeling deuren en ramen en werken we net zo hard, en vaak meer dan 200 vierkante meter! Het inspecteren van dit werk is voor ons vrij moeilijk.

Voor kleinere klussen, zoals het plaatsen van letterblokken, kunnen wij het werk in de helft van de tijd doen. Voor kleinere klussen is het meestal aanvaardbaar dat wij zoveel vervangende deuren en ramen in uw huis kunnen plaatsen als u aankunt. Sneller is altijd beter wanneer u werkzaamheden in huis uitvoert, en wij hebben ook maar zoveel tijd om klussen in huis uit te voeren.

Wij willen alleen dat u controleert of een klus die wij bij u thuis doen voor u OK is, en of u het ook veilig kunt doen. Als u denkt dat het OK zou kunnen zijn, aarzel dan niet om ons te bellen om het te bespreken. U zou nog aangenaam verrast kunnen zijn! En hé, wij houden ervan om onze klanten geld te besparen!

 

lees meer

Leave a Reply