Makelaars in onroerend goed

Aankoopmakelaar Rijswijk

Toen Wilma 8 jaar geleden voor het eerst in de vastgoedsector begon te werken, was ze zich bewust van de uitdagingen die het bezit van een vastgoedmakelaar als zelfstandige met zich mee kan brengen. Met uitgebreide kennis van haar industrie, was Wilma geboren voor het vastgoedbeheer beroep. Sterk in haar wens om een onafhankelijke aannemer te zijn, heeft zij een vitale link gelegd naar het succes van haar opleiding en later haar vastgoedbedrijf. Zij is de goede referentie geworden voor het opleidingscentrum voor vastgoedmakelaars in de regio.

“Als jonge vrouw was ik me er terdege van bewust dat het enige wat ik wilde was voor mezelf werken, controle hebben over mijn tijd en mijn inkomen, en dat ik aan niemand verantwoording hoefde af te leggen,” zegt Wilma. “Maar toen ontdekte ik dat ik aan mijn baas moest rapporteren.” “Mijn baas” is eigenlijk Redbands Van Oijen. Als leermeester en mentor van een aantal erudiete vastgoedmanagementfiguren heeft Wilma de weg gebaand voor een succesvolle carrière in het vastgoed en, nog belangrijker, in de makelaardij. “Na jarenlange ervaring,” vervolgt Wilma, “realiseerde ik me dat je alleen je doelen kunt bereiken door de persoonlijke drive te hebben en door een winnend team te bouwen. Twee van mijn teamleden met wie ik samenwerk, Justis en Capital Hill, hebben onlangs hun dagbaan opgezegd om hun eigen succesvolle vastgoedbedrijven te starten.”

Met jaren van onroerend goed particuliere opleiding onder haar riem, vestigde Wilma zich als een top agent voor een internationaal bedrijf. Capital Hill werd gevormd door Justis, als resultaat van hun gezamenlijke onderneming. Capital Hill, winnaar van prestigieuze prijzen en uitmuntendheidsprijzen, is een nieuw boek uitgegeven door onafhankelijke en gekwalificeerde vastgoedmakelaars, gebundeld uit verschillende landen. Het doel van het boek is het creëren van een wereldwijde gemeenschap van onafhankelijke, opgeleide en gecertificeerde makelaars in onroerend goed, die zich inzetten om de volledig onafhankelijke diensten op het gebied van onroerend goed te leveren die hun collega-agenten in de sector van hen vragen.

“Mensen kijken naar makelaars om volledig onafhankelijke vastgoeddiensten te leveren,” zegt Wilma. “Wanneer die makelaars voor een bedrijf werken, wordt ervan uitgegaan dat de makelaar passief is en bereid is om Puresupply te leveren en potentiële klanten door te sturen naar hun vaste of geprefereerde vastgoedadvocaat, wanneer het vastgoedverzoek komt.” “Ik besloot dat het mijn beurt was,” vervolgt ze, “om echt onafhankelijke professionele vastgoeddiensten aan te bieden. Natuurlijk ging ik toen op zoek naar een up-to-date vastgoedboek, en ik ontdekte dat mijn laatste wapenfeit, The Landlords Bible for Real Estate Agents, door Tomnery bedden, veel meer naar haar zin was dan de Landlords Bible for Landlords. Hoewel Tomily nog steeds een schat aan informatie en advies geeft, wist Wilma dat ze ‘de ware’ had gevonden.

“Ik was dol op dat boek en heb het meerdere keren van kaft tot kaft gelezen,” zegt Wilma, die ook Property Manager for Investors van Bruce POSTCOM LONG en McElroy aanbeveelt. “Bruce’s boek is redelijk recent en toch geeft het een duidelijk overzicht van hoe vastgoedmanagers vastgoedeigenaren helpen hun portefeuilles op te bouwen. Vraag het aan Wilma – ze zal je in niet mis te verstane bewoordingen te woord staan. Dit unieke boek zal je denken over vastgoedinvesteringen volledig veranderen.”

Vastgoedbeheerder voor investeerdersby BruceWARE

Dit zijn de top boeken die de meeste vastgoedbeleggers hebben op hun vingertoppen om hen te begeleiden door de jungle van huurwoning eigendom. Door het lezen van of misschien het aanmelden voor Vastgoedbeheer voor Investeerders, Vastgoedverwerving, en Vastgoedbeheer cursussen, zullen Vastgoedbeheerders, en Verhuurders volledig uitgerust zijn om een succesvolle vastgoedinvesteringsroutine te leveren die de deur zal openen voor een breed scala aan winsten en flexibiliteit in hun persoonlijke Vastgoedportefeuilles.

 

lees meer

Aankoopmakelaar Rijswijk 

Rijswijk Makelaar

 

Leave a Reply