Luxe Meubelen

Luxe meubels

 

De luxe meubelen van Design & Interieur zijn geschikt voor alle verschillende omgevingen en bieden een fantastisch gebruik van kleur, stijl en stof, en zijn perfect voor elke omgeving van woningen en kantoren tot klinieken en verzorgingstehuizen. Het is een genot om rijke stoffen te gebruiken, zoals leer dat zorgvuldig is uitgekozen om zijn prachtige patronen en glans! U wordt verwend met massief houten nachtkastjes, en het design dressoir maakt ook een einde aan veel van de problemen die vaak gepaard gaan met het opbergen van kleding, zoals hangmatten, hamers, sommige vloerkleden en stof. Dit zijn alle items die u grijpt wanneer u onmiddellijke opslag nodig hebt en u kunt kiezen uit antieke en traditionele eenheden die passen bij elke ruimte, maar we kunnen ook zorgen voor iets geheel moderns dat ideaal is voor degenen die houden van functionaliteit en actief op zoek zijn naar een interieurontwerper om hen te helpen met de multi-gebruik stukken.

Dit luxe meubilair is ook zeer praktisch en uniek in stijl. Dergelijke meubelen zijn geschikt voor elke omgeving, want ze zijn bovendien ideaal voor ziekenhuizen, kinderdagverblijven en bejaardentehuizen. Elk meubel is verkrijgbaar in 31 kleuren, in naturel of met een glanzende ‘inse cared’ afwerking die zeer modern en licht oogt, maar toch zeer duurzaam is.

Uitbreidbare kijkglazen bieden een reeks compacte, slanke ontwerpen met een opslagruimte van 2 kubieke meter in de kast bovenin het scherm. De lamp heeft de vorm van een cilinder van gerookt glas en de afwerking is zowel hard als zeer bijzonder metaaldesign. Zelfs met het heldere glas creëert het verlichtingseffect allure die lijkt op kaarsen en ’s nachts gloeit als het de allure van de ruimte verdunt. Dit is echt een elegant luxe meubelstuk met verbazingwekkende opbergmogelijkheden, en met de bovenste kast veilig verborgen van de rest van de kamer is er geen zorg voor het beschadigen van meubilair als de binnenkant wordt gehouden volledig rommel vrij ook.

Dit is luxe meubilair op zijn best, omdat de combinatie van verschillende materialen en de verschillende ontwerpen een spectaculair decor kunnen creëren waarop u alles kunt plaatsen wat u bij de inrichting van de kamer vindt passen. De ‘Hedge moulded’ stijl kasten kunnen bewaren kostbare items en is ideaal voor een kostbare kunstcollectie en dit kan een middelpunt van een kamer, of als alternatief kan het worden geplaatst in een kantoor aan huis als een extra opslagfaciliteit, of in een studie als een handige manier om de stapel papieren en boeken weg te werken. De gecombineerde bruikbaarheidsfactor van deze display is wat deze displaybrochure echt speciaal maakt, en wat ervoor zorgt dat stijl en functie voorrang krijgen op design, en met veel producten die beschikbaar zijn om aan te passen en aan te passen aan uw individuele wensen is dit geen verrassing.

Elk item is zorgvuldig vervaardigd en vormgegeven, zodat de hoogste standaard van kwaliteit en vakmanschap wordt gewaarborgd, wat betekent dat de ruimte zal worden gevuld met het allerbeste. Het vooruitzicht van het verzamelen van luxe meubelen op zo’n grote schaal is iets om enthousiast over te zijn, en met een kwaliteitsmerk als Oasis weet u dat u ook kwaliteit krijgt.

Lees meer:

Exclusieve meubels

Leave a Reply