Land te koop kopen in Slovenië

Kluswinkel Nijmegen

Slovenië: Een klein land met een groot gevoel kluswinkel

Slovenië is nu limWAY meer dan een klein land. Het heeft nu meer dan 3 miljoen toeristen per jaar, die zich als op vakantie bundelen in de functionele ruimte, in deze mega toeristische trekpleisters: in de hemel, in de Alpen aan de Oostenrijkse grens en aan de Adriatische kust naast Venetië. Oude en moderne wolkenkrabbers vormen het decor van gedrukte krantenkoppen in het hele land, waar Engels nog steeds de hoofdtaal is.

Met het volgende wereldkampioenschap voetbal in 2014, waarvoor het land zich heeft gekwalificeerd, zal zijn potentieel, dat zichtbaar is in al die levendige toeristische trekpleisters, gegarandeerd toenemen. Investeren in toerisme zal hier zowel een plezierige als winstgevende activiteit worden.

Strak budget, ontspannen pensioen

Slovenië is slechts een klein land, met een kleine bevolking, maar de laatste jaren heeft het toerisme zich niet uitgebreid. Toch zijn er mensen naar het land getrokken. Het profiteert van Midden-Europa en ligt dicht bij Oostenrijk en Italië. Dit betekent dat het land, ondanks de recente economische crisis, een stabiele economie heeft en goede mondiale vooruitzichten. Bovendien ligt het op slechts een korte vlucht van het VK, rechtstreekse vluchten van Londen Gatwick naar Dubrovnik, Zagreb en Venetië (allemaal aan de grenzen met Slovenië) maken het bereikbaar vanuit het VK.

Slovenië’s gevarieerde terrein maakt het aantrekkelijk voor een scala van activiteiten: wandelen, fietsen, beeldrecreatie en watersporten zijn prominent aanwezig. Het ligt ook op bereikbare afstand van de Alpen, en de regio Triëst heeft een van de meest ruige terreinen van heel Europa. Iedereen die van plan is in buitensporten te investeren, doet er goed aan Slovenië te overwegen en zijn profiel zou moeten verbeteren.

Land kopen en investeren in Slovenië

Het kopen van grond te koop in Slovenië is populair geworden omdat “land banking” een populair investeringsinstrument is geworden. Dit vertaalt, “land banking” als het kopen van een zeer lage kostprijs van de grond, waardoor de belegger om vervolgens te wachten op kapitaalgroei en het land verder te ontwikkelen, of vast te houden aan het land totdat het kan duidelijk worden gezien te ontwikkelen, en dan verkopen op. De verstandige investeerder tracht een stuk grond te kopen met een aanvaardbaar bestemmingsplan, maar wat belangrijker is, het land stelt de investeerder in staat voet aan de grond te krijgen op een anders onaantrekkelijk en geïsoleerd stuk grond.

Het kopen van land op het platteland voor verkoop is de belangrijkste stap, omdat het, door het tijdsverschil met Slunks, een grote hoeveelheid papierwerk en vergunningen vereist. Het kopen van land te koop is zorgvuldig, met de nodige expertise het verkrijgen van de juiste locatie en bouwvergunning.

Slovenië heeft de hoogste menselijke ontwikkelingsindex ter wereld, het heeft zich actief ingezet voor een ontspannen en betaalbare levensstandaard voor buitenlanders. Sinds de toetreding tot de EU heeft het land kunnen profiteren van buitenlandse investeringen en het heeft nu een van de sterkste economieën in de regio. Er worden voortdurend wetswijzigingen doorgevoerd om buitenlandse investeringen verder te stimuleren, waardoor het land zich stevig in de voorhoede van veel opkomende economieën bevindt.

 

lees meer

Leave a Reply