Home Verlichting Ideeën

Bedrijfsverlichting

 

Verlichting in huis is een belangrijk onderdeel van onze leefruimte. De manier waarop verlichting in onze huizen aanvoelt, eruit ziet en aanvoelt, heeft een effect op onze stemming en productiviteit. Taakverlichting met een hoog contrast, dim lampen, Ledlampen, eigentijdse lampen, uniforme lampen en dimbare LED helpen allemaal om de verlichting in huis sneller, gemakkelijker en nauwkeuriger te maken.

Contrast Matching verwijst naar lampen die zijn ontworpen in overeenstemming met internationale normen en zwepen kunnen levendige, aantrekkelijke verlichting in elke kamer te creëren. In een woonkamer, bijvoorbeeld, kunnen we lampen gebruiken die in sommige decors beter tot hun recht komen en in andere dvd’s. Door contrastmatching te gebruiken, kunnen we een meer uniforme look creëren. Als we meer licht nodig hebben, kunnen we ons vervolgens rechtstreeks op onze taakverlichting richten. Verlichting voor het lezen van passages of het werken aan de computer bureaus zorgen voor meer omgevingsverlichting die een meer bevorderlijke omgeving creëren. Het gebruik van een gang, bijvoorbeeld, voegt toe aan het algemene verlichtingsplan met tafellampen die de gang naar boven of naar beneden leiden.

Een LED wandlamp creëert een sfeer voor welke ruimte in onze huizen of projectruimtes dan ook. Ze kunnen een hoogtepunt van kleur in een woonkamer creëren of een vergaderzaal aankleden. Ons meest recente project, een 52 jaar oude klant van mij, was het toevoegen van een fotolamp aan zijn kinderkamer, om zijn jeugdherinneringen terug te brengen. Hij koos verschillende lampen voor deze kamer en de afwerking en het ontwerp van de lampen “spaced” op de muren.

Een mooi gedaan kunstlicht is bijvoorbeeld een traditionele kristallen kroonluchter, wat een high end ontwerp is. Een standaard “antieke” messing lamp lijkt nu “in” te zijn. Kristallen hangers zijn zeer elegant en een messing lamp met ontwerpen zoals bloemen- of bladframes is een lieflijke aanvulling op dit soort lampen. Een andere optie is een gewatteerde lamp. Omdat het handgeweven is, is dit een kunstwerk. De vorm en het materiaal van de quilt is een statement voor de klasse van de kamer en de eigenaar van deze lamp.

Met al deze opties om uit te kiezen, hoe kiezen we de juiste Ledverlichting? Al deze opties zijn er. Kristallen hangers, handgeweven stoffen, gewatteerde lampen (die worden geïmporteerd) bieden alternatieven voor Ledlampen. Niet al deze lampen hebben traditionele gloeilampen. Bijvoorbeeld. Een schitterend kunstwerk aan de muur kan worden gedragen op eenShapea eRR vormige PeladosTheseavages uit Mexico bestaan als exclusieve wandkandelaars. Ze zijn zowel mooi als doelgericht in harmonie. Zoals de combinatie van verlichting kunnen we ook sommige delen van ongebruikte ruimte afsluiten met halve wandlampen enz.

Oversized verlichting is een overweldigend decoratief element, waardoor ze een goed alternatief zijn voor ruimten met kleine vertrekken en voornamelijk voor taakverlichting dienen. Zeer kleine ruimten kunnen nog steeds een raam nodig hebben voor natuurlijke verlichting, zoals eerder vermeld. Dit doet niets af aan de noodzaak van verlichting. Met innovatieve ideeën voor verlichting om de aandacht te vestigen op kunstdecor, kan een helderdere, interessantere ruimte tot stand worden gebracht. Deze globale ontwerpen komen met kleur, atmosfeer en zakelijke kenmerken, die niet alleen in huis verbouwingsontwerpen kunnen worden gevonden, maar ook in hotels, restaurants en bedrijfsruimten.

Kleine tafellampen zijn een inspiratie voor creativiteit in decoratie. Kleine ontwerpen kunnen op een tafel worden geplaatst of aan een muur worden bevestigd, en het geeft een extra elegantie aan het totale interieur. Ontwerpers veranderen de manier waarop mensen denken en kijken naar design. Kleine voorwerpen zoals een lamp bieden ruimte voor creativiteit en verbeelding. Het vergt wat denkwerk en verbeeldingskracht, maar het eindresultaat is het waard. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees meer:

Industriële led verlichting

Bedrijfsverlichting

Leave a Reply