Hoe kiest u de juiste kleurencombinatie voor uw huis?

Interieur ontwerper

 

 

Het eerste belangrijke punt om in gedachten te houden is te beslissen met welke kleurencombinatie u zou willen gaan. Eram en Fluor naad metalen en behang zijn verkrijgbaar in een veelheid van kleuren, maar de beste opties zijn juweel-achtige kleuren die een terug te nemen naar de primaire aarde beelden zoals beige, crème, goud etc. Inderdaad, de toevoeging van enkele donkere tinten aan ons huis kan een frisse, verfrissende revolutie teweegbrengen, die uw leven en ons dagelijks leven kan veranderen.

Het zou echter beter zijn als we een beetje zelfbeheersing beoefenden en om te beginnen onze heersende meubels, sofa’s, stoelen, enz. onder de loep nemen. Nadat u de kleur van het nieuwe behang hebt bepaald door naar de verfwinkel te gaan en verfkaarten te bekijken, is het beter om de meubels uit te proberen. Op die manier kunt u de kleur bepalen van de stof die u moet kopen, evenals die van de bekleding die u gebruikt. Het is aan te bevelen een diepere tint te kiezen dan die van de verf die u wilt gebruiken, omdat dergelijke lichte stoffen het licht meer weerkaatsen dan lichtere. Het is beter om een kleur te kiezen die dicht bij wit ligt dan het risico te nemen van de felle kleuren die op het meubilair kunnen vallen.

Acent stuk van meubilair, of het nu een eettafel, een teller of een bank model, moet u de afmetingen te meten en te controleren op de stevigheid van het meubilair. In het geval dat de stof die u hebt gekozen is niet van plan om het meubilair volledig te bedekken, dan zal het het geval zijn dat je alternatieve opties met dezelfde kleur, gewoon in een andere tint te selecteren. Op hetzelfde moment, kon je check out de andere kamer meubels tijdens het winkelen rond om het uiterlijk van uw interieur los te maken. Het is niet nodig om het decor met extra kleuren, die worden gevonden om de look en feel van een interieur te veranderen. Kies een kleur die een gedurfd en elegant statement zal maken, maar die tegelijkertijd past bij alles in de kamer.

Naast de kwestie van de kleur, stof texturen speelt ook een cruciale rol in de gewenste uitstraling van uw interieur. Het helpt dus zeker bij het handhaven van een goede stroom van de kamer, ondanks alle meubels in het moet strategisch worden geplaatst. Als u van plan bent om uw woonkamer opnieuw in te richten, bent u een van die mensen die het waarschijnlijk een bijna onmogelijk avontuur vinden om te beslissen over de stof waarmee u uw bank, bank, bed, stoelen enz. wilt bekleden. Het is omdat de stof kenmerken mag niet het overheersende aspect of prioriteit bij de beslissing over het.

Dus als u zich in een soortgelijke situatie bevindt, houd dan het leven en de organisatie bezig. Als u overweegt nieuwe meubels te kopen of uw huidige meubels te veranderen, kunt u er gerust op zijn dat u weet hoe u met de kleuren kunt spelen en welke aanpak u verkiest.

Leave a Reply