Hoe deze dag te vermijden

Hypotheekadvies Rotterdam

Het komt maar al te vaak voor dat personen en families geconfronteerd worden met de hartverscheurende en soms pijnlijke taak om afscheid te nemen van een dierbare. Het is een vakkundig geleid, maar altijd emotioneel proces dat talrijke lagen van even stressvol werk omvat. De onvervangbare affecten van een dierbare (evenals alle herinneringen, verhalen, hoop, dromen en vele andere zaken die in dit leven een rol spelen) worden hier op de gevoelige schaal van de menselijke psyche gelegd.

Voor de familie kunnen er veel verschillende emoties opborrelen bij het besef van deze overgang. Deze kunnen variëren van het stralend hoopvolle ‘ik had iets verwacht’ (of ‘ik had niet veel verwacht’ of ‘ik heb het nooit begrepen’) tot het diep ontroerende ‘het spijt me zo’. Toch is de heiligheid van de mens en zijn of haar laatste afscheid een heilig iets, en we moeten ons te allen tijde bewust zijn van de oorzaak en de invloed ervan op ons. Als gevolg van het afsnijden van het leven van iemand die nooit meer zal terugkeren, kunnen deze verliezen nooit worden goedgemaakt.

En er zal altijd gezegd worden dat niemand ooit de loterij kan winnen die niet een paar tranen verliest.

Bescherm uw dierbaren door het afsluiten van een autoverzekering. Een geliefde kan Commit Een dunne wand voor u wanneer ze rijden, kunnen ze worden gedood in een auto-ongeluk. Of erger nog, kan een stap op een landmijn te nemen. U moet altijd financieel gedekt voldoende zijn om te betalen voor eventuele medische of lease hold kosten als het ongeval gebeurt of een overlijden optreedt op uw eigendom.

Hetzelfde geldt voor families. Als iemand in je familie uit liefde of wrok iemand doodsteekt, heb je gegronde redenen om repercussies te verwachten, net als iemand die je naïef hielp de deur open te doen voor de moordenaar die je wilde neersteken en toen wegrende, of misschien voor het kind dat een steen steeds maar weer tegen het plafond gooide in de hoop dat die met het gebouw zou breken omdat hij/zij dacht dat het dan sneller zou gaan. Het kan nooit belangrijker zijn dan wanneer je bescherming wilt en nodig hebt voor jezelf en je dierbaren.

 

lees meer

Leave a Reply