Het bouwbedrijf

Bouwbedrijf Moordrecht

Voor alle bouwprojecten, groot of klein, zijn attesten van overeenstemming, goedkeuringen en attesten van wettelijk voorgeschreven prestaties vereist, die allemaal in hoofdzaak zijn gebaseerd op de bouwmethode, de materialen en de methoden die zijn gebruikt om het goedgekeurde programma samen te stellen.

Alle bouwprojecten worden gebouwd volgens de richtlijnen die door de regering zijn vastgesteld en alle architectonische ontwerpen worden op basis hiervan herzien, evenals het algemene ontwerp en de indeling van het huis. Dit komt omdat alle gebouwen puur een product zijn van de tekeningen van hun ontwerper en er is niets belangrijker dan dit te weten.

Wij willen onze klanten geen enkele fout opleggen wat betreft het ontwerp, omdat dit ons alleen maar aansprakelijk zou kunnen maken onder de garantie-overeenkomsten die wij zo hard proberen samen te stellen. Dit is vooral te danken aan het feit dat al onze ontwerpen gebaseerd zijn op praktisch nut op basis van de nieuwste technologie en omdat al onze woningplannen speciaal ontworpen zijn om u te voorzien van uw gelukkige droomhuis.

Daarom stellen wij u ook geen ontwerpen voor die uw ideeën weergeven, omdat wij vinden dat het uw verantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat al uw vertegenwoordigers geschikt zijn voor uw bouwstijl, aangezien geen twee bouwers gelijk zijn.

Soorten huizen

Wij ontwerpen en bouwen een reeks van soorten huizen, waaronder boerderijen, aantrekkelijke voorstedelijke woningen samen met multi-appartement huizen en trim rusthuizen die veilig en beveiligd zijn, alsmede veilig voor de natuur.

Al onze huizen zijn goed gebouwd en onderhoudsarm, gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de bouwsector.

Financiën

Zodra u uw woningen 1999 – 2007 hebt gekozen, sturen wij u een schriftelijke telegrammering en, nog belangrijker, een gedeeltelijk ontwerpcontract ter ondertekening.

Daarin staan al onze voorwaarden, alsmede de indeling van het bedrag dat u moet betalen aan vaste en bijkomende belastingen, dat wil zeggen gemeentebelasting en/of waterbelasting enz.

Dit telegrafisch document is ontworpen om uw belangen als koper te beschermen en ook om ons te helpen eventuele vragen die u zou kunnen hebben te beantwoorden. Vergeet niet dat u deze belastingen van 5 tot 10% van de totale kostprijs van uw huis zal moeten betalen, samen met de verhuurkosten.

Conclusie

Zodra de telegrafie is voltooid en alle voorwaarden zijn overeengekomen, zal het bouwbedrijf verantwoordelijk zijn voor de definitieve ondertekening, waarbij erop wordt toegezien dat het bouwbedrijf aan alle eisen van de Bank en de gemeente (MAGES) heeft voldaan, net als bij een algemeen bouwcontract.

Het bouwbedrijf zorgt dan voor de betaling van uw huis, het bedrag van de aanbetaling en de registratie van de hypotheek. In het geval van financiering door hun financiële instellingen bij wier bank het bouwbedrijf de rekening heeft geopend, is het bedrag gewoonlijk gebaseerd op de rentevoet en is het vrij standaard.

 

lees meer

Leave a Reply