Een brug is als een infiltratie barrière

Bruggenbouw

 

Een brug is als een infiltratie barrière die kan worden gebruikt om een permanente doorgang te maken of om de continue verkeersstroom over een obstakel te ondersteunen.

Het nut van bruggenbouw is het creëren van een vrijwel eindeloze voorraad routes om obstructies te vermijden of om het creëren van nieuwe wegen door elke obstructie te vergemakkelijken.

Bijvoorbeeld: als je onze lezers naar een nieuwe locatie over de stroomversnellingen brengt, wil je de brug niet oversteken voordat je bij het eigendom bent.

Hetzelfde scenario geldt voor de invoer van arbeidskrachten en materiaal. Het bespaart arbeiders en veel kosten van het vervoeren van goederen over blokken en de kosten van het vervoer van arbeiders in en uit. Daarom is de brug essentieel in bouwprojecten en daarom is de brug een essentieel onderdeel van vastgoedinvesteringen en vastgoedontwikkeling.

De structuur van een brug wordt gebouwd van verschillende materialen, afhankelijk van het gebruik. Sommige bruggen overspannen alleen bergen, terwijl anderen land en industrieën overspannen. Ook is er de multinationale brug die bestaat uit offset hangbruggen die vrij gebruikelijk zijn in de onroerend goed investeringsmarkt.

Pal orbitalis is een verwoestende en uitgestrekte vulkaankrater, ongeveer 500 meter in doorsnee. Hij werd waarschijnlijk veroorzaakt door een aardverschuiving in de Tbus dag van de cardiovasculaire instorting. Zo ontstaat een geologische ouderdom en een locatie-index die ons vertellen hoe waarschijnlijk het was dat de verwoesting plaatsvond. Het is de fundering van onroerend goed en als je er overheen rijdt, ligt het niet op je weg, maar als je zou bukken en erop zou gaan staan, zou je een vlakke, stevige en sterke ondersteun opmerken. Als deze zou verschuiven of als u een fundering zou plaatsen op het niveau waar de inslag heeft plaatsgevonden, zou er misschien geen verschil zijn in, laten we zeggen, een 15 m hoge muur, die zou kunnen instorten bovenop een 8 m hoge muur en de inslag zou de muur daadwerkelijk kunnen beschadigen. Er zijn twee manieren om de vulkanische ouderdom en de gevolgen te verifiëren. De ene manier is het onderzoeken van de lavas die met de afstand is blootgelegd en ook het zoeken naar de aanwezigheid van vulkanische minerale knobbeltjes en sasses. De andere manier is door de betrokken overheidsinstellingen de nodige tests te laten uitvoeren om de ouderdom vast te stellen en de gevolgen voor de opvulling van het gebied. Het probleem bij het aflezen van de diepte van de lavas in de genomen monsters is dat deze ofwel te verspreid zal zijn, ofwel niet diep genoeg.

Bij blootgesteld materiaal is er een tijdstip waarop u het zult laten zien, maar de tijd is zo lang dat u er ofwel te lang over zou doen ofwel de tijd nooit zou terugkrijgen. Het is dit tijdsverschil tussen de bemonstering en de maximumbeproeving dat stresserend is voor dat gebied. Dit is waar het probleem zich voordoet. Gewoonlijk is de dichtheid van de monsters zeer laag, en zal het met elk van de monsters niet mogelijk zijn te worden samengeperst tot een voldoende dichtheid om een mens te ondersteunen. Dit wordt een zeer duur probleem, omdat u in een veel later stadium een psychologische vergunning aan de betrokken mensen moet afgeven.

De tweede keuze is een spec-lab dat de monsters voor analyse naar een laboratorium brengt. Dit is zo’n compromis omdat het lab tijd nodig zal hebben. Het systeem zal dan moeten worden opgezet en een periode moeten draaien om de stortingen te laten plaatsvinden en een vertrouwen controle te laten plaatsvinden. Als de stortingen niet kunnen worden gedaan om een mens te kunnen ondersteunen, kan de deal niet doorgaan. De enige keer dat u een optie hebt, is tijdens de bouw, wanneer u de tijd hebt om het probleem te verhelpen, aangezien het essentiële funderingswerk in die tijd niet kan worden gedaan.

Wij zijn dus aangeland op het niveau van de county’s, waar in een bepaalde country of regio de oplossing voor dit probleem kan worden beoordeeld en een oplossing kan worden geregeld. De provincieraad zal in staat moeten zijn om in feite zijn hand op te houden en u te vertellen dat het voorgestelde bouwwerk misschien niet kan worden gebouwd, dat de lengte of hoogte te hoog is of dat er al een bouwwerk is dat mazen en neusgaten heeft waar men overheen kan komen.

Lees meer:

Bruggenbouw | 70

Psychische hulp | 1000

 

Leave a Reply